Butonul de alarma mobil - Media Security - Chisinau (Moldova)

Butonul de alarma mobil

In cazul protectiei unui obiectiv, spre exemplu a unei sali de comercializare, butonul se instaleaza alaturi de casier, si in cazul aparitiei unor neintelegeri,casierul cu usurinta poate contacta paza(masina de patrulare cu garda  instruita si echipata).

Butonul de alarma poate fi instalat chiar si acasa. In acest caz dumneavoastra, in orice moment,  veti putea primi ajutor profesionist  intr-o situatie de criza in apartamentul dumneavoastra. Butonul poate fi instalat stationar, sau poate arata ca un breloc sau USB. In acest caz dumneavoastra puteti profita de ea aflandu-va in afara casei.

IMG_9809

Cum functioneaza supravegherea la distanta

Sistemul de apel de urgenta este compus din 2 parti:

  • Dispozitivul din incinta-butonul de alarma sau alarma de securitate
  • Consola de monitorizare centralizata- centrul de monitorizare

Consola de monitorizare include in sine terminalul de receptie si transmisie a semnalelor de alarma si de control, si software, care contine informatia despre utilizatori.

Dispozitivul din incinta – alarma de securitate – are butonul de apel de urgent, ecran LCD, tastatura, senzori fara fir conectati de miscare, de fum, usi s.a. Alarma de securitate este conectata 24/24 cu consola de monitorizare centralizata prin reteaua GSM.

Centrul de monitorizare la fel recepteaza alte alarme de la obiect: apasarea butonului de alarma, activarea senzorului de miscare, usa deschisa, fum, scurgere de apa in camera da baie, scurgere de gaze in cazangerie s.a.

Montarea si conectarea echipamentului catre consola se face in cei mai mici termeni. Daca dumneavoastra deja aveti o sistema de alarma instalata – echipa noastra este capabila sa o conecteze la consola noastra si dumneavoastra imediat veti trece sub protectia noastra.

getImage (1)