Call Center 7x24 asistența clienți - Media Security - Chisinau (Moldova)

Call Center 7×24 asistența clienți

Call centrul 24/24 al “Media Security” – nu este doar un punct unic de intrare a apelurilor si scrisorilor clientilor. In centrul de contact, informatiile primite sunt sortate, salvate si redirectionate persoanelor cheie responsabile de prelucrarea cererilor clientilor. In centrul de contact se urmaresc termenii de executie a cererilor, si el este mediatorul curent intre client si specialistul companiei responsabil pentru decizia asupra cererii. Angajatii call-centrului lucreaza 24/24, fapt ce permite identificarea aparitiei unor probleme sau accidente, si luarea operativa a masurilor de rezolvare a acestora, la fel ca si urmarirea starii tehnice a utilajului.

Operatorii nostril din Call Centru, sunt gata 24 din 24 sa raspunda rapid si eficient la intrebarile dumneavoastra si a va ofere informatie asupra:

* Sistemelor de securitate pentru dumneavoastra si afacerea dumneavoastra

* Identificarea problemelor in lucrul sistemelor de securitate

* Monitorizarea obiectivelor

* Alte informatii de interes

Centrul de contact este foarte bine echipat din punct de vedere tehnic, este utilizat echipamentul si software al companiei Bosch. In acest moment, personalul centrului nostru de contact este compus din 4 operatori.

Telefon 24/24 – (+373 22) 20 11 11; fax – (+373 22) 20 11 13

IMG_9809