Monitorizare Video - Media Security - Chisinau (Moldova)

Monitorizare Video

Dupa cum se stie, pentru  protectia  eficienta a oricarui obiect contra incendiului sau a patrunderii neautorizate, este insuficienta  doar dotarea cladirii cu un sistem antiincendiar si de securitate.

De asemenea este necesar de a asigura o reactie imediata a serviciilor competente asupra oricarei situatii neprevazute,identificate de catre sistemul de semnalizare.Pentru colectarea centralizata a datelor de pe panoul de control si prelucrarea lor, sunt concepute consolele de monitorizare central, instalate in oficiile agentiilor de securitate private.

Suntem mereu cu voi 24/24, 7 zile din saptamana.

44444 (1)

Media Security este gata sa ofere monitorizare de la distanta a sistemelor antiincendiare si de securitate si a sistemelor  de supraveghere video.

Operatorii nostri, pe parcursul a 24 de ore, urmaresc situatia antiincendiara pe teritoriu,precum si executa in permanenta supravegherea video a starii de securitate in perimetru.

Monitorizarea video de la Media Security este:

  • Primirea si prelucrarea instanta a alarmei
  • Lucru coordonat a tehnologiilor si oamenilor
  • Suport ethnic 24/24
  • Supraveghere videoDSC_0544

Ce face copilul dumneavoastra acum: invata tema pentru acasa sau se joaca cu consola?
Ce se intimpla in magazinul sau oficiul dumneavoastra?

Conectati-va la Camera de supraveghere video sau navigati in arhiva de videoclipuri de unde va este comod:computer,tablet sau smartphone.

Pentru a asigura confidentialitatea informatiilor personale,noi transmitem si pastram datele criptate.