Paza de corp,garda personala - Media Security - Chisinau (Moldova)

Paza de corp,garda personala

Domeniul protectiei persoanelor si a obiectivelor include in sine o varietate larga a serviciilor,unul dintre care- garda personala.Serviciul  paza de corp creste in popularitate,deoarece nivelul atentatelor la viata este in continua crestere.Sarcina principala in activitatea pazei de corp- prevenirea amenintarilor referitoare la persoana pazita.Fiecare bodyguard trebuie sa posede aptitudini de lucru psihologic, si reactie imediata,pentru evaluarea  corecta a situatiei si  luarea rapida a deciziilor.

Luand in cont ca cerintele fata de angajatii pazei de corp sunt individuale la fiecare Client,noi oferim cateva alternative,care permit bodygarzilor sa-si indeplineasca atributiile,dar se deosebesc in mod cardinal prin stilul de lucru.Chiar daca stilul de lucru  difera semnificativ,paza de corp isi indeplineste cu profesionalism toate  obligatiile impuse acestora.

  • Paza de corp invizibila. Scopul principal-dizolvarea printre oamenii,care inconjoara clientul,fara de a atrage atentia asupra sa.Aceasta garda de corp nu atrage un interes strain asupra activitatii sale,de aceea despre adevaratul scop stie doar un cerc foarte restrans de persoane.
  • Paza de corp explicita.Scopul principal-garda personala deschisa care serveste drept factor de avertizare si in multe cazuri impune atacatorul sa-si modifice actiunile.5-securyty-VIP-excort

Regimul de lucru al pazei de corp dumneavoastra puteti sa-l alegeti desinestatator:

  1. Regim de ora-paza de corp se ofera in timpul petrecerii unui eveniment
  2. Regim normat-paza de corp insoteste clientul pe parcursul intregii zile de lucru
  3. Regim 24/24-garda personala protejeaza clientul 24 din 24

Agentia de securitate “Media Security”ofera servicii profesionale de paza de corp.La baza organizarii securitatii este o experienta practica de termen lung si utilizarea metodelor internationale de incredere,datorita carora noi putem atinge un nivel inalt de executare a obligatiunilor noastre.

La dispozitia dumneavoastra poate fi oferit automobil si garda de corp personala.Automobilele noastre: Mercedes S Classe, Cadillac Escalade.

Paza de corp la fel poate proteja atat membrii familiilor, cat si lucratorii dumneavoastra.In ultimul caz, va fi mai efectiva formarea unui grup de garda personala,a carui numar de membri va fi determinat bazandu-se pe gradul de risc al clientului.

telohraniteli_lichnaja_ohrana