Verificarea camerei de supraveghere de pe telefon mobil - Media Security - Chisinau (Moldova)

Verificarea camerei de supraveghere de pe telefon mobil

Zilnic folosim telefoanele mobile. Telefonul a devenit un atribut necesar pentru utilizarea de zi cu zi, care este esențial nu numai pentru a apela, dar de asemenea, ca un mijloc de divertisment, ceas, organizator, agenda telefonică. Odată cu apariția noilor tehnologii legate de transmisiunea video la distanță, industria de securitate nu a putut să nu profite de acest produs nou. Datorită internetului și comunicării mobile făra fir, a devenit posibilă vizionarea camerelor de supraveghere de oriunde în lume, fară a fi dependent de o anumită locație.Una dintre noile caracteristici disponibile în DVR de astăzi este abilitatea de conectare de la distanță printr- un operator de rețea de telefonie mobilă 3G / 4G prin telefon (iPhone, Android, BlackBerry) la sistemul de supraveghere video.

Cererea pentru acest serviciu a crescut în ultimii ani în întreaga lume. Datorită ei, suprevegherea video pe internet a devenit un instrument util pentru monitorizare, care permite oricărui utilizator, fară a fi nevoit să procure un PC, să fie informat referitor la evenimentele ce au loc, în orice moment și oriunde. Utilizarea supravegherii video prin internet plasa sistemul de securitate la un nivel complet diferit, de obicei de neatins de către VCR-urile mai vechi sau DVR-urile anilor precedenți. Rularea programului Remote Viewer de pe telefonul mobil, de exemplu, într-o călătorie de afaceri, permite vizualizarea transmisiunilor camerelor din apartament sau casă. Plecînd în vacanță, puteți cu usurință să vă conectati și să verificați mașina Dumneavoastră din parcare. Această informație este necesară pentru a reacționa rapid la evenimentele ce au loc. Ea vă va face mai încrezător în siguranța Dumneavoastră și vă va da un sentiment de securitate, indiferent unde vă veți afla.

Grație telefonului mobil sau laptop-ului, înregistrările video de la camerele de supraveghere pot fi prelucrate și stocate. Clipurile video pot servi ca mijloc de probă într-o varietate de situații controversate. Acum veți ști cine vine la Dumneavoastră în absența Dumneavoastră sau ce face personalul de deservire în biroul sau casa Dumneavoastră.

Dacă deja vă gîndiți la instalarea unui sistem de supraveghere video pentru Dumneavoastră, iar costul DVR-ului va fi unul din factorii determinanți la procurarea lui – vă sfătuim să investiți bani în viitor, fiindcă DVR cu posibilitatea monitorizării video prin internet va fi foarte popular îin curînd. Odată ce veți încerca acest serviciu, este puțin probabil să renunțați la utilizarea lui în viitor.

XProtectMobile-3-androids-1b