VIP Security - Media Security - Chisinau (Moldova)

VIP Security

VIPSECURITY

VIP Security

Domeniul de protecție a persoanelor și obiectelor include în sine o gamă largă de servicii, printre care garda personală. Garda de corp dobîndește o popularitate tot mai mare, deoarece numărul pericolelor ce amenință viața este în continuă creștere. Obiectivul principal al gărzii de corp – prevenirea amenințărilor în adresa persoanei protejate. Fiecare bodyguard trebuie să posede abilități de lucru psihologic, precum și reacție rapidă, pentru a evalua în mod corect situația și a lua decizii rapide.

Luînd în considerare că cerințele față de echipa gărzii de corp sunt strict individuale la fiecare client, noi suntem pregătiți să oferim mai multe opțiuni, care permit gărzii de corp să își îndeplineasca sarcinile, dar sunt total diferite prin stilul de lucru. În același timp, în pofida diferenței considerabile în stilul de muncă, garda de corp execută în manieră profesională toate sarcinile impuse.

 • Paza de corp invizibilă. Scopul principal-dizolvarea printre oamenii care înconjoară clientul, fără a atrage atenția asupra sa. Această gardă de corp nu atrage un interes străin asupra activității sale, de aceea despre adevăratul scop cunoaște doar un cerc foarte restrîns de persoane.
 • Paza de corp explicită. Scopul principal-garda personală deschisă care servește drept factor de avertizare și în multe cazuri impune atacatorul să-și modifice acțiunile.

Garanția profesională a securitătii personale a persoanelor VIP, celebrități din showbiz, reprezentanți ai cercurilor de afaceri, precum și ale altor persoane de pe teritoriul Moldovei.

Servicii de VIP Security de la Media Security” + Escortă Bodyguard și Protocol

  • Preluări de la gară, aeroport, transport;
  • Rezervări hotel, săli de conferințe;
  • Organizare evenimente, traducere, echipă de hosting;
  • Asigurarea cu echipă profesionistă pentru acțiunile de bodyguard și protocol;
  • Manageri, coordonatori, însoțitori;
  • Șoferi, bodyguarzi, încasatori, paznici;

Automobile proprii ale „Media Security”: Mercedes S Classe, Cadillac Escalade.

Telefon de contact:

Mob.: (+373) 68.272.049, (+373) 69.870.801

Fix: (022) 20.11.11

e-mail: office@media-security.eu

oferta_002

5 securyty VIP excort